Løkken Ridecenter

Undervisning

Når du meldes til et hold, bliver du automatisk medlem af klubben. Alle som går til undervisning på VROR skal være medlem af klubben. Alle priser på rideundervisning stiger 2% hvert år pr 1. januar. Priserne på siden er gældende fra 1. februar 2017.

Ved ridning på skolehest tillægges der kr. 90,- pr dr til leje af hest.

Elevundervisning

VROR kan tilbyde undervisning til både små og store mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Vi har en velfungerende elevskole med ridning hold for både nybegyndere, let øvet og øvede. Vi tilbyder også undervisning for børn og voksne med særlige behov. Vi kan tilbyde lån af rideskoleponyer til undervisning. Tilmelding til elevundervisning skal ske til Lisa på tlf. nr. 40963509, send gerne en sms, så ringer hun jer op.

Ridning, holdundervisning, 4-6 elever pr. hold, 45 min (ved kun 3 elever reduceres tiden til 30 min.)

Kr. 280,- pr måned

+ evt leje af hest

På vores holdundervisning i ridning, er undervisningen tilrettelagt meget bredt og der undervises i alt det som har med hest og ridning at gøre. Der vil være både dressur, lege, ponygames, bomøvelser, håndtering af hest med videre. Der vil lejlighedsvis være undervisning i stalden også.

 

 

Dressur, 2 elever pr hold, 30 min

Kr. 380,- pr måned

+ evt leje af hest

På disse hold vil fokus være udelukkende på ridningen.

 

 

Særligt tilrettelagt undervisning for børn og voksne

 

Vi tilbyder særligt tilrettelagt undervisning for dem som har brug for noget andet end den almindelige hold undervisning. Prisen fastlægges ud fra om man skal ride alene eller om man kan være flere på holdet. Undervisningen er 30 min pr uge, hvis der er 3 ryttere på holdet sættes tiden op til 45 min.

Ene-undervisning:

Kr. 760,- pr måned,

Ved 2 på holdet:

Kr. 380,- pr måned

+ evt leje af hest

Ene-undervisning

Vi tilbyder også ene-undervisning i VROR i både spring og dressur ved vores freelance-undervisere. Tilmelding til ene-undervisning sker på opslag på facebookgruppen "Undervisning, ridning og hallen i VROR",  og undervisningen afregnes direkte med underviseren. Du skal være medlem af VROR for at deltage i denne undervisning, men der er ikke ekstra udgifter til hal-leje.

Linn Ulleberg underviser onsdage i dressur (seneste tilmelding mandage kl 18, endelige tider lægges på facebook gruppe mandag aften/tirsdag morgen). 30 minutters eneundervisning koster kr. 150,- hos Linn, man kan dele 30 minutter dermed også prisen.

Linn er norsk (men arbejder hele tiden på at blive bedre til dansk og sproget er normalt ikke noget problemJ) og fortæller følgende om sig selv: jeg rir dressur og er god på grunnleggende arbeid. Vil ha det grunnleggende på plass før man begynner med masse øvelser. Kan man runde hesten riktig kan man også ri en volte, versade og travér uten problem. Ridd mange nasjonale og internasjonale klasser i small tour og første Grand prix'er internasjonalt i 2016. Høyt ranket senior i Norge.

 

HUSK!

Opsigelse af rideundervisning og opstaldning skal ske skriftligt med 1. mdr varsel til d. 1. i måneden. Udmeldelse fra klubben kan kun ske 1/7 og 1/1 med 1. mdr. varsel. mailadr: vror.kontakt@gmail.com. Hvis man også vil meldes ud af klubben, skal dette også ske ved opsigelsen.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk